A továbbiakban Euro Medical Center címen érhető el az europ-med

A korábban az europmed.hu címen elérhető europ-med nemrégiben nevet és címet változtatott, most már az euromedical.hu internetes címmel érhető el az Euro Medical Center. A cél és a minőség továbbra is a korábban megszokott, hiszen nyugat-európai színvonalon biztosít magánegészségügyi szolgáltatásokat. Az eddig elérhető ortopédia mellett viszont most már plasztikai sebészet is megtalálható a kínálatban. 

Europ-med: ortopédia

Az europ-med már elég régóta ismert a páciensek előtt a magánegészségügyben nyújtott szolgáltatásai okán. Korábban ugyanis az ortopédia területén nyújtott eddig magánegészségügyi szolgáltatásokat, amelyek a teljes folyamat lefedték. Adnak információt különféle betegségekről, azok fajtáiról, lefolyásáról és a lehetséges kezelési módokról, sőt magánkórház partnerei segítségével az europmed.hu a konkrét kezelés és műtét lebonyolításában is segítséget nyújtott. Ez egyébként nem változott, viszont a nyugat-európai színvonalú ortopédiai ellátások mellé bekerült már a plasztikai sebészet is.

Euro Medical Center: ortopédia + plasztikai sebészet

Mostantól már Euro Medical Center néven fogjuk megtalálni a központot az euromedical.hu internetes címen, ahol számtalan információt találhatunk a szolgáltásokról úgy a plasztikai sebészet, mint az ortopédia vonatkozásában.

A plasztikai sebészet területén magánrendelés keretében mellplasztika, gynecomastia, szájfeltöltés, arcplasztika vagy éppen orrplasztika területén nyújt szolgáltatásokat és teljes komplex csomagokat sok egyéb más beavatkozás mellett.

Az ortopédia vonatkozásában pedig a már megszokott módon a porcokat érintő betegségek, protézisek, izmok és szalagok sérülései is elérhető az egészségügyi területen felmerülő problémák palettájáról.

Az euromedical.hu internetes címen a szolgáltatások bemutatása mellett számtalan cikket is találhatunk az egyes betegségekről vagy beavatkozásokról, amelyeknél, ha felkeltették az érdeklődését, az Euro Medical Center magánkórházi partnerei segítségével az orvosi konzultációt és az esetleg szükséges komplex műtéteket is le tudja bonyolítani. Az Euro Medical Center egészségügyi partnerekkel rendelkezik Budapest és egész Magyarország területén is, így nyugat-európai szolgáltatásai elérhetőek minden magyar páciens számára.